۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۳۷

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی انتقاد کرد:

ظرفیت های خراسان جنوبی به خوبی معرفی نشده است

ظرفیت های خراسان جنوبی به خوبی معرفی نشده است

بیرجند- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: این استان ظرفیت های بالایی در زمینه‌های مختلف دارد که متاسفانه به خوبی معرفی نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در کارگروه  تخصصی زنان و خانواده، کویر را یکی از جذابیت‌های مهم ناشناخته در استان دانست و گفت: این استان به لحاظ بعد مسافت از مرکز و زیرساختی، عقب‌افتادگی تاریخی دارد و همین امر باعث می‌شود که جاذبه‌های آن ناشناخته بماند.

وی بابیان اینکه خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران جزو ۱۰ کشور اول دنیا است که بیش از یک و نیم برابر پول نفت، در بحث گردشگری درآمد دارند.

حسینی با تأکید بر اینکه متأسفانه نبود زیرساخت و عدم معرفی پتانسیل‌ها باعث شده که خراسان جنوبی کمتر موردتوجه قرار گیرد، بیان کرد: مسئولان و همه دستگاه‌ها در معرفی ظرفیت‌های استان بیش‌ازپیش تلاش کنند.

وی با اشاره به جاذبه‌های گردشگری در استان، تصریح کرد: اگر به این جاذبه‌ها توجه شود بدون شک این صنعت به‌تنهایی می‌تواند استان را اداره کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به صنعت فرش دستبافت استان، بیان کرد: این صنعت در شرایط کنونی رو به فراموشی است و کمتر به اهمیت آن پرداخته می‌شود.

وی افزود: در سال‌های گذشته فرش های درخش و مود از خراسان جنوبی در آلمان می‌درخشید که هنر بانوان این استان بود.

حسینی با اشاره به نقش بانوان در دانشگاه، اظهار کرد: خراسان جنوبی استانی دانشگاهی است که بانوان نیز در این دانشگاه‌ها نقش بارزی دارند و باید به این مسئله توجه ویژه شود.

۱۵۰ کارگاه آموزشی فنی و حرفه‌ای در اختیار بانوان استان است

مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی نیز در این جلسه، مهارت‌آموزی افراد فاقد مهارت را مهم‌ترین رسالت فنی و حرفه‌ای دانست و افزود: در خراسان جنوبی ۲۰ مرکز فنی و حرفه‌ای وجود دارد که به کارآموزان در دوره‌های سه‌ماهه،   در رشته های مختلف آموزش می‌دهند.

حسین خوشایند بابیان اینکه فنی و حرفه‌ای متولی آموزش‌های غیررسمی است، اظهار کرد: در بخش دولتی ۱۲۵ کارگاه فنی و حرفه‌ای در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: همچنین ۱۵۰ کارگاه در اختیار بانوان استان است که به آموزش مهارت‌های گوناگون می‌پردازند.

خوشایند بابیان اینکه فنی و حرفه‌ای به آموزش در بخش خصوصی ورود پیداکرده است، بیان کرد: در این بخش نیز ۱۵۵ آموزشگاه در استان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به مزایای آموزش در مراکز فنی و حرفه‌ای، عنوان کرد: آموزش در این مراکز محدودیت سنی، مکانی و جنسی ندارد.

خوشایند افزود: دوره‌های آموزشی در مکان‌های مختلف مانند پادگان، زندان و مناطق عشایری نیز برگزار می‌شود.

کد خبر 2964481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha